RipNas

RipNas : Solid E

Synes du det virker uoverskueligt at rippe og tagge hele din CD samling og er du måske endda i tvivl om, hvordan du skal gøre det. Er du samtidig i tvivl om hvilken lagerløsning du skal gå efter? Så er det her den sikre og elegante løsning.

RipNAS er, som navnet antyder, en NAS (Network Attached Storage) og en ripper. Det betyder at du ikke selv skal sørge for at rippe dine CD'er, matche albumcovers og sørge for at alt ligger lagret korrekt. Du indsætter blot en CD i drevet på RipNAS Solid E og den sørger for alt og spytter CD'en ud, når den er færdig. Herefter vil alt, hvad der er UPnP (Universal Plug and Play), på dit netværk have adgang til musikken. Du kan, med andre ord, nu streame din musik via netværk.

RipNAS Solid E er utrolig nem at sætte op. Den skal bare have et netværkskabet og et strømkabel sat i og så er den faktisk oppe at køre.

Men da RipNAS er baseret på Microsofts Windows Home Server 2011, kan den en hel del mere end bare at lagrer musik. Du kan også ligge billeder og film ind på den, sætte den til at køre back-up af alle dine computere, lave en FTP server med tilgang udefra og en hel masse andet.

Leveres med 1 TB HDD. (Ca. 3.000 CD'er). Kan udvides med 2 HDD.

Kr.11.195,-

Klik