HIFIMAN

HIFIMAN : Edition S

Helt ny hovedtelefon med dynamisk driver. Super følsom og derfor ganske velegnet til transportable lydenheder. Valgfri om den skal være lukket eller åben.

Pris kr. 2695,-

HIFIMAN : HE-400S

HIFIMAN HE-400s.

Her står "S" for sensitive og refererer til den høje følsomhed denne model er udstyret med. Faktisk er HE-400s en af de allermest følsomme hovedtelefoner på markedet, opbygget efter det Planar Magnetiske princip.

Det betyder at HE-400s er let at drive og derfor er den utroligt velegnet til brug sammen med transportable afspillere, som for eksempel din mobiltelefon.

Desuden er den rigtig rar at have på i længere tid, takket være den lave vægt.

Lyden er, som altid hos HIFIMAN, første klasses og bør opleves. Så kom forbi med din mobiltelefon og giv den et lyt. Du bliver ikke skuffet.

 

DKK. 2995,- 

HIFIMAN : HE-400i

HIFIMAN HE400i er en full-size planar magnetic hovedtelefon lavet til kritisk lytning, enten hjemme eller i studiet. 
 
HE400i is 30% lettere end sammenligenlige hovedtelefoner, så det er muligt at lytte til musik i timevis uden at opleve "lyttetræthed". Udover den mindre vægt er HE-400i udstyret med en nydesignet hovedbøjle, der sørger for at fordele vægten mere ligeligt for størst mulig komfort.
 
FocusPad er den nye pude, der hviler rundt om øret. Den er lavet som en hybrid med både kunstlæder og velour. Dette giver øget komfort, men det giver også bedre lyd.
 
DKK. 4395,-

HIFIMAN : HE-560

Banebrydende design.

Førsteklasses kvalitetshovedtelefon, der benytter planar magnetic teknologi. HE-560 er designet til at være reference både i hjemmet og i studiet.

HIFIMAN er ledende inden for planar magnetic hovedtelefonsteknologi og med HE-560 beviser de hvor god denne teknologi kan være. HE-560 bruger single-ended drivere og leverer et levende stereobillede som HIFIMAN er kendte for. Følsomheden er høj og gør den let at drive, men vi vil alligevel anbefale en god hovedtelefonforstærker, for eksempel HIFIMANs egen EF100.

HIFIMAN HE-560 er ca. 30% lettere end andre, sammenlignlige, hovedtelefoner og er en fornøjelse at have på. Du kan lytte til musik i timevis uden at det bliver anstrengt,

Selve koppen er dekoreret med ibenholt og giver et flot klassisk look.

HIFIMAN HE-560 er modellen over HE-400i og det kan man altså godt høre. Alt er bare endnu bedre og det er svært at beskrive hvor god den i virkligheden er.

DKK. 7990,- NU KUN kr. 5995,-

HIFIMAN : HE-1000

HIFIMAN HE-1000 er den ultimative Planar Magnetic hovedtelefon...!

Menbranen i HE-1000 måles ikke i millimeter, men i nanometer og er verdens tyndeste membran. Der er syv års forskning og udvikling bag det banebrydende design der giver noget nær perfekt gengivelse af musik.

Materialerne er ægte læder, teaktræ og rustfrit stål.

På trods af at HE-1000 er en velvoksen hovedtelefon, er den utroligt let og er enormt behaglig at have på, og netop fordi det er en åben konstruktion bliver den heller ikke for varm.

 

Frekvensområde: 8Hz - 65KHz

Impedance: 35 Ohm +/- 3 Ohm

Følsomhed: 90 dB

DKK. 25.995,-