Musiksystemer

Naim : Unity Qute 2

Vi ved godt det er en slidt kliche, men nogle gange er det bare sådan at "småt er godt". Naim's UnitiQute 2 alt-i-et musik boks, er ikke bare god, den lyder formidabelt og vi vil vove den påstand, at den er markedets bedste anlæg i Mini-Klassen.

UnitiQute 2 er kompakt, men leverer varen og er et godt eksempel på, hvad ordet alsidig kan dække over. Du får: Streaming af alt fra mp3 til højopløst musik (24Bit/192kHz) fra UPnP servere, via enten WiFi eller kablet netværk, samt FM/DAB/Internet radio, analoge inputs, digitale inputs, iPodttilslutning og styring. Nyhed: Spotify Connect.& Bluetooth

Næsten lige meget, hvad du kaster efter den, så er UnitiQute 2 i stand til at spille det. Nå ja - og så lyder den godt.

Pris DKK. 13.000,- 

Naim : Unity Lite

Lad dig ikke narre af størrelsen på UnitiLite. Bag slimline facaden gemmer der sig flere teknologier og teknikker brugt i high-end Naim elektronik, der gør at musikken bliver leveret med utrolig energi og klarhed.

Du får streaming, forstærker, CD afspiller, DAC, analoge og digitale inputs.

DAC chippen er i samme familie, som den der bruges i high-end streameren Naim NDX og effektdelen besidder de klassiske Naim dyder og leverer 50 watt per kanal.

Demo tilbud uden DAB+ Pris DKK. 15.495 

 19.900,- inkl. DAB/FM.

Naim : Unity 2

Naim Uniti er blevet genopfrisket her i 2014 og hedder nu Uniti 2. Med en ny 70 watts forstærker kan Uniti 2 trække et større udvalg i højttalere og fylde endnu større rum med lyd i verdensklasse. Der er også en helt ny CD sektion, med forbedret skuffe og den nye Burr Brown PCM1793 DAC.

Leveres nu med Bluetooth & Spotify connect

31.000,- Kr.

Naim : Mu-So

Naim Mu-so er et særdeles velbygget og vellydende kompakt lydsystem med indbygget streamer, Spotify Connect, Tidal, Airplay, Bluetooth aptX modtager, internet radio, 6 x 75 W digital forstærker, der ved hjælp af DSP kontrolleret aktiv deling, forsyner de 6 indbyggede højttaler med præcist den lyd, de skal gengive og ikke mere. Her er også optisk digital indgang og USB.

Naim Mu-so kan indgå i et multirums set-up med andre Naim enheder, og hele herligheden styres nemt via gratis apps til både Ios (Apple) og android platformen.

Naim Mu-so er også oplagt som en yderst kompetent soundbar. 

Der er mulighed for at personliggøre din mu-so med frontstof i flere forskellige farver (kr.695,-) og du kan få app'ens baggrundsfarve til at matche.

Kr. 9190,- Særpris kr. 8890,-

Naim : Mu-So Qb

Ligesom sin storebror, Mu-so, er Mu-so Qb en sand fornøjelse både at lytte til, men også at betjene. Her er alt hvd du har brug for i ét kompakt aktivt system.

Mu-so Qb byder på fuld aktiv drift, hvilket betyder at her er en forstærker dedikeret til hver enhed. 2 x 50 watt til de to diskanter, 2 x 50 watt til de to mellemtoner og 1 x 100 watt til bassystemet, der består af en enkelt aktiv basenhed suppleret med to passive slavebasenheder. Altså en samlet effekt på intet mindre end 300 watt.

Du får alle de samme features og muligheder som i den større Mu-so, og vi kan da lige nævne dem: UPnP streamer, Spotify Connect, Tidal, Airplay, Bluetooth aptX, internet radio, optisk digital, USB og et enkelt analogt 3,5mm minijack.

Alt kontrolleres elegant af Naims egen app, der kan downloades gratis til både apple og android.

Leveres med sort frontstof. Andre farver kan tilkøbes.

Kr. 6495,- Særpris kr. 5990,-

Klik på billedet for test i Nomono

Rotel : RCX 1500

 

Udgangseffekt: 2 x 100 Watt  8 ohm
Indgange: 1 line analog 1 line digital, USB

Tunerdel:

30 faste, RDS DAB+ Internetradio, Wi-Fi

Finish: sølv, sort
Mål (B x D x H): 39,1 x 31,1 x 14,4
Garanti: 24 mdr.
Rentefrit 12 måneder: 1166,-
Pris: 12995,-
Se meget mere data ved klik på billeder

Technics : SC-C500

Technics SC-C500 alt i et musik system, hvor de medfølgende højtalere er udviklet specifikt til systemet.

Der medfølger et 3.mdr. prøve abonnement til TIDAL, hvis du er førstegangs bruger.

 

For yderligere informationer klik på nedenstående link. 

http://www.technics.com/dk/products/premium-class/all-in-one-hifi-system-ottava-c500-all-in-one-hifi-audio-amplifier-su-c550.html

Technics : SU-C550

Førsteklasses alt-i-ét HiFi-system fra Technics. Her benyttes mange advancerede løsninger for at frembringe den bedste lydkvalitet. GANSKE ENKELT FREMRAGENDE!!

Der medfølger et 3.mdr. prøve abonnement til TIDAL, hvis du er førstegangs bruger.

 

  • LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) (m/u kalibreringsfunktion)
  • Batteridrevet clock-generator
  • 2 x 40 watt RMS

Pris Kr. 12.995,-

Læs mere her!