Strømforsyninger(Eksterne)

Naim : NAPSC

NAPSC følger som standard med en NAC-282 forforstærker og kan købes seperat som en opgradering til NAC-202, hvor den så leverer strøm til alle de digitale kredsløb, der bruges til switching.

NAPSC kan også bruges til at strømføde en HeadLine hovedtelefonforstærker.

Pris kr. 3300,-

HiCap DR

Selvom Naim's effektforstærkere leverer rigeligt med strøm til den matchende forforstærker, vil brugen af en separat Naim ultra-low noise strømforsyning forøge musikaliteten betragteligt i hele systemet. Alene det at den er separeret fra forstærkeren sikrer mere ro og større åbenhed og den store ringkerne trafo samt høj kvalitets kondensatorer giver exceptionel dynamisk stabilitet.

De lydmæssige fordele ved at benytte en HiCap DR er åbenlyse: Forbedret timing, større dynamik område, renhed og ro. Især kompliceret musik bliver lettere at forstå og lytte til. Desuden tillader en separat strømforsyning også at man kan have sin forforstærker tændt konstant, uafhængigt af effektforstærkeren, og dermed holde de komplekse kredsløb stabile hele tiden.

Pris kr. 12.700,-

Pro-Ject : Power Box

Strømforsyng for alle "box" moduler. 4 Box kan tilsluttes.

Pris 995,-

Rega : TT PSU

TT-PSU fra Rega er en opgraderet strømforsyning. Denne nye udgave har nu fået samme 'look' som de andre Rega apparater og falder derfor perfekt ind ved siden af din Rega pladespiller og måske andre Rega apparater du har.

 

Kredsløbene i Rega TT-PSU er blevet udstyret med en ny anti-vibrations beskyttelse og forbedret regulering af strømforsyningen. Dele af designet er hentet fra strømforsyningen til den klassiske P9 pladespiller. Her benyttes den samme teknologi som har vist sig ultra-stabil gennem årene.

Pris:  1995,-

TT PSU