DVD/Blue-ray afspillere

OPPO produkterne er bestillingsvarer

OPPO BDP 103

Oppo BDP-103 er den nyeste maskine fra Oppo og afløser BDP-93. Der er Bl.a. kommet en ny video-chip i, med 4K opskalering, 2D til 3D konvertering, dual HDMI inputs og MHL kompatabilitet. En ny dual-core "System-on-chip" processor sikrer hurtig opstart og kort load tid.

Forbedret netværksstreaming og medie brugerflade samt tilføjelsen af F.eks. Netflix app gør BDP-103 til en utrolig alsidig afspiller, med fantastisk billede og lydkvalitet

Pris DKK 5.995,-  (Bestillingsvare)

OPPO BDP 103D

Samme maskine som den almindelige Oppo BDP-103, men her tweaket med en Darbee billedchip for ekstra skarpt billede.

 

(Kodefri DVD/BluRay + Kr.700,-) DKK 6.995,00

 
 

OPPO BDP 105D

Oppo Digital blev grundlagt i Californien i 2004 og er i dag primært kendt for deres prisvindende og aldeles fremragende Blu-ray afspillere.
Ydemere nyder deres afspillere stor anderkendelse for deres evne til at opkonvertere DVD film og ikke mindst deres høje kvalitet til gode priser.

OPPO BDP-105D er designet helt fra grunden, med komponenter optimeret til bedst mulig analog lydgengivelse.

OPPO BDP-105D har en helt ny analog lyddel, med to stk. ESS SABRE32 Reference Digital-to-Analog Converters (DAC), balanceret (XLR) og ubalanceret (RCA) dedikerede stereo outputs, en lineær ringkernebaseret strømforsyning, og asynkron USB DAC.
ESS SABRE32 giver også mulighed for afspilning af DSD filer både i standard rate (DSD64) og double rate (DSD128) via det nye USB DAC input.

Alle disse højkvalitetskomponenter er samlet i et kraftigt metal kabinet og sørger for at du får exceptionel detaljeret og præcis lydkvalitet.

Oven i alt dette får du så også lige reference gengivelse af video. For at få det bedste ud af videodelen medfølger den anderkendte kalibrerings BluRay skive HD-Basics.

OPPO BDP-105D er udstyret med den suveræne Darbee Visual Presence teknologi, der giver øget billedskarphed samt bedre fornemmelse af dybde, både i 2D og 3D.

(Kodefri DVD/BluRay + Kr.1.000,-) DKK 12.995,00