Produkter Forside

Forside Produkter

Hos TOP SOUND HI-FI er du sikker på at møde rigtige mærkevarer og ikke mystiske parallel importerede "ting og sager". Vi kan, og vil kunne stå inde for det du køber, og ser jo gerne at du bliver så glad og tilfreds, at du fortæller dine venner og bekendte "hvor man handler HI-FI"

Vi har altid mindst 100 forskellige højttalere i forretningen som du kan lytte til, så det skulle være meget mærkeligt hvis der ikke vil være et sæt der passer til dine behov. Vi har pladespillere på lager fra kr. 1295,- op til 42.995,- -altid mindst 15 forskellige, også med USB udgang.

Savner du et sted at stille dit Hi-Fi anlæg, kan vi præsentere dig for danske CLIC samt UNNU som er dansk design når det er bedst, samt en finish du sjældent ser. Kom ind i forretningen og se disse møbler "live".

Er der en vare du har set billigere et andet sted, så tag kontakt med os, vi skal bestemt ikke være dyrere end andre. Det skal dog være en forretning med samme service som os. D.v.s. ikke skumle internetfirmaer og lignende.  Under alle omtændigheder, har du nogle spørgsmål må du endelig  kontakte os.

TOP SOUND HI-FI er en 40 år gammel forretning, og "har været med siden starten", så hvad vi ikke ved om HI-FI, er ikke værd at vide.

Ønsker du at handle hos os, men ikke bor i nærheden, kan du maile os din ordre. Vi svarer straks tilbage hvilket beløb, incl. fragt du skal overføre til vores konto i Skjern Bank reg. 7780 kto. 0002012771. Ved udenlandske overførsler mailer vi dig også vores Swift code & Iban nr. Så snart vi har registreret din indbetaling, kontakter vi dig for nærmere aftale om forsendelse.

Vi kan til sidst oplyse at vores virksomhed har en AAA kreditvurdering, og det giver da en vis form tryghed når der skal handles.

Kom ind og hils på Michael og Poul-Erik..

-Vi glæder os til at se, og tale med dig.

Velkommen i en rigtig hyggelig forretning med masser af gode oplevelser.

 

Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer.